华中农业大学成教复习资料
学院首页 招生专业 成考简章
自考简章 常见问题 网上报名

2020年成考高起专《英语》练习题及答案3

来自:华中农业大学成教网   2020-01-10    浏览

华中农业大学成教小编分享2020年成考高起专《英语》练习题及答案3,希望对大家有帮助。
 
1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”
 
A. the idea of her
 
B. the idea of him
 
C. an idea of them
 
D. an idea of theirs
 
2. The children got to the zoo after walk.
 
A. half hour’s
 
B. half a hour’s
 
C. half an hour’s
 
D. half hour
 
3. The light was on all day long. I didn’t know who .
 
A. has turned it on
 
B. has turned on it
 
C. had turned it on
 
D. had turned on it
 
4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”
 
A. neither
 
B. none
 
C. either
 
D. all
 
5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”
 
A. many time
 
B. long
 
C. long time
 
D. much long
 
6. Think it over, you will find a way.
 
A. or
 
B. and
 
C. before
 
D. yet
 
7. “Where is your daughter?” “He school.”
 
A. was in
 
B. will be at
 
C. has been to
 
D. has gone to
 
8. “How is your son today?” “He is .”
 
A. very good
 
B. very well
 
C. a teacher
 
D. kind
 
9. John dashed back into the room and saw .
 
A. what is wrong
 
B. what was wrong
 
C. what wrong was
 
D. if was wrong
 
10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.
 
A. were heated
 
B. must be heated
 
C. is heated
 
D. be heated
 
11. Please ______ me at the station on time.
 
A. meeting
 
B. to meet
 
C. meet
 
D. met
 
12. _______ “hello”, he reached out his hand.
 
A. Said
 
B. Saying
 
C. To say
 
D. Say
 
13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.
 
A. attracted
 
B. tempted
 
C. persuaded
 
D. tended
 
14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.
 
A. not until…that
 
B. after…when
 
C. until…then
 
D. before…that
 
15. Please telephone me half an hour _______.
 
A. in charge
 
B. in advance
 
C. in time
 
D. in front
 
16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.
 
A. are
 
B. is
 
C. are being
 
D. is being
 
17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.
 
A. refer
 
B. suggest
 
C. recommend
 
D. propose
 
18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.
 
A. reported
 
B. reports
 
C. has been reported
 
D. has reported
 
19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.
 
A. as
 
B. so as to
 
C. so that
 
D. so as
 
20. His report on the space exploration was really ________.
 
A. exciting
 
B. excited
 
C. excitement
 
D. excitedly
 
参考答案:
 
1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D
 
11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

Copyright 2009-2021 华中农业大学成考 All rights reserved

声明:本站为华中农业大学成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准