华中农业大学成教复习资料
学院首页 招生专业 成考简章
自考简章 常见问题 网上报名

2020年成考高起专《英语》练习题及答案4

来自:华中农业大学成教网   2020-01-10    浏览

华中农业大学成教小编分享2020年成考高起专《英语》练习题及答案4,希望对大家有帮助。
 
1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.
 
A. just has got married
 
B. has just married
 
C. was just married
 
D. has just got married
 
2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.
 
A. had to
 
B. have to
 
C. has to
 
D. must have to
 
3. Rarely _______ so difficult a problem.
 
A. she could have faced with
 
B. could have she faced with
 
C. she could have been faced with
 
D. could she have been faced with
 
4. ______ a dog on the road, the car stopped.
 
A. Having seen
 
B. On seeing
 
C. The driver seeing
 
D. Seeing
 
5. I asked my teacher _______.
 
A. what courses should I take
 
B. should I take what courses
 
C. I should take what courses
 
D. what courses I should take
 
6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.
 
A. right away
 
B. all at once
 
C. all of a sudden
 
D. all right
 
7. There aren’t many pandas ________ in the world today.
 
A. alive
 
B. living
 
C. lively
 
D. lived
 
8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.
 
A. that we use
 
B. as we use
 
C. as we use them
 
D. that we use them
 
9. It _______ to me that he was jealous.
 
A. happened
 
B. took
 
C. occurred
 
D. felt
 
10. Is this house large enough for us ?
 
A. living
 
B. living in
 
C. to live
 
D. to live in
 
11. This computer is than that one.
 
A. much expensive
 
B. much more expensive
 
C. most expensive
 
D. the most expensive
 
12. On the first day at work I introduced to the class.
 
A. me
 
B. my
 
C. myself
 
D. I
 
13. There is milk in the bottle.
 
A. no any
 
B. not a
 
C. no
 
D. not many
 
14. Stop talking. I have words to say.
 
A. little
 
B. a little
 
C. few
 
D. a few
 
15. Do you know who the picture? It’s upside-down.
 
A. hung
 
B. hang
 
C. hanged
 
D. hanging
 
16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”
 
“Oh, look, that little one in red.”
 
A. a
 
B. an
 
C. /
 
D. the
 
17. The thing to remember is to close the windows before you leave.
 
A. only
 
B. most important
 
C. very
 
D. biggest
 
18. WTO is the short form for World Trade ___________.
 
A. Organization
 
B. Occupation
 
C. Owner
 
D. Office
 
19. He is a man who is fond of ________ activities.
 
A. outdoor
 
B. outside
 
C. out
 
D. out of
 
20. We should walk on the _________ not on the road.
 
A. pavement
 
B. street
 
C. way
 
D. corner
 
参考答案:
 
1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D
 
11.B 12.C 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.A 20.A

Copyright 2009-2021 华中农业大学成考 All rights reserved

声明:本站为华中农业大学成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准